Siti Maimunah, M.Farm., Apt.

Name

:

Siti Maimunah, M.Farm., Apt.

Contact Address

Home Phone :

Home Fax :

Education Background :

Master, Biomedical Pharmacy , Airlangga University, Surabaya, Indonesia, September 2010 – February 2013

Thesis : : The Effect of the water fraction Lingzhi(ganoderma lucidum) for blocking gluconeogenesis in rats were induced diabetes melllitus alloxan 2013

Undergraduate :  Biomedical Pharmacy Department, Airlangga University, Surabaya, Indonesia, September 2004–  September 2008

Thesis : Drug Utilities Study in patients with acute myocardial infarction (AMI) in  Dr. Saiful Anwar Malang Hospital in 2008

Research Interest : Clinical Pharmacology

Research Cluster/Group : Clinical Pharmacy

Work Experience :Lecturer, August 2013 - Present, Department of Pharmacy, Universitas Islam Negeri Maulana Malik Ibrahim Malang