Rahmi Annisa, S.Farm., Apt., M.Farm.

Name

:

Rahmi Annisa, S.Farm., Apt., M.Farm.

Contact Address

Home Phone :

Home Fax :

Education Background :

Master, pharmaceutical Science (Drug Delivery System), Airlangga University, Surabaya, Indonesia,  Januari 2013 – Februari 2015

Thesis :

The Development Nanostructured  Lipid  Carriers (NLC) System of Meloxicam  With Monostearin and Miglyol 808 Using Emulsification  Method

Undergraduate, Mulawarman University, Samarinda, Indonesia, Juli 2007 – Agustus 2011

Thesis :

Toxicity Study of Pare Leaf Extracts ( Momordica charantia ) to Culex Pipiens Mosquito Larvae

Research Interest :

1.    Pharmaceutical