Burhan Ma’arif Z.A, S.Farm., Apt., M.Farm.

Name

:

Burhan Ma’arif Z.A, S.Farm., Apt., M.Farm.

Contact Address

Home Phone :

Home Fax :

Education Background :

Program Magister, Program Studi Ilmu Famasi, Fakultas Farmasi, Universitas Airlangga

Thesis : Activity of n-Hexane Extract from Marsilea crenata Presl. Leaves in Preosteoblasts MC3T3-E1 Cells Differentiation through Alkaline Phosphatase Measurement In vitro

Program Sarjana, Program Studi Farmasi, Fakultas Farmasi, Universitas Airlangga

Thesis : ISOLATION OF TERPENOID COMPOUND FROM n-HEXANE EXTRACT OF Marsilea crenata Presl. LEAVES (isolation of n-hexane extract’s spot at Rf 0,33 using n-hexane : ethyl acetate {4:1} as mobile phase)

Research Interest :

Phytoestrogen

Research Cluster/Group :

Natural Product

Work Experience :

Researcher, March 2016 – August 2016, Science and Technology Research Partnership for Sustainable Development (SATREPS) Laboratory, Institute of Tropical Disease, Airlangga University.

Lecturer, August 2016 – Present,  Department of Pharmacy, Universitas Islam Negeri Maulana Malik Ibrahim Malang

Selected Publications :

Ma’arif, B., Agil, M., Laswati, H. PHYTOCHEMICAL ASSESSMENT ON N-HEXANE EXTRACT AND FRACTIONS OF Marsilea crenata Presl. LEAVES THROUGH GC-MS. Trad. Med. J. Vol. 21 (2) (2016) 77-85